Jedzenie bez problemów, zdrowie bez kompromisów!
Zupa kremowa z brokułem, dynią i soczewicą to idealnie zbilansowane warzywa i zioła,
a zaledwie 5 minut Twojego czasu!
Jest idealna dla osób, które chcą zadbać o swoją figurę,
gdyż w każdej porcji znajduje się zaledwie 36 kalorii!
Zupa kremowa od TianDe jest przygotowana w 100% z produktów naturalnych i nie zawiera konserwantów. Ciesz się zdrowymi posiłkami i nie trać wolnego czasu na gotowanie!
Jaki jest skład zupy? Naturalne warzywa i zioła, a także substancje aktywne,
które mają niewiarygodnie korzystny wpływ na organizm!
To inulina - rozpuszczalny błonnik poprawiający trawienie oraz lecytyna - materiał budulcowy błon komórkowych.
Składniki aktywne zupy kremowej są źródłem niezastąpionych dla organizmu substancji:
„sportowych“, „intelektualnych“ i „regenerujących“ aminokwasów,
witaminy C - głównego „towarzysza“ odporności oraz skwalenu, „regeneratora“ komórek.
Zupa kremowa od TianDe zauważalnie ułatwia proces trawienia.
Zawiera niezbędne dla człowieka produkty białkowe, warzywa i węglowodany złożone.
W związku z tym, że posiłek zawiera mało tłuszczu, a składniki są drobno zmielone,
jest on z łatwością trawiony w układzie pokarmowym.
Witaminy i mikroelementy szybko się wchłaniają, a złogi i toksyny równie szybko są usuwane z organizmu.
Zupa kremowa wspomaga własną florę bakteryjną jelit i poprawia ich perystaltykę.
Dzięki właściwościom warzyw wchodzących w skład posiłku,
zupa kremowa pomaga odbudować odporność.
Zawiera warzywa kapustowate - brokuły i szpinak,
źródło specjalnej substancji – indolo-3-karbinolu,
który dobroczynnie wpływa na układ rozrodczy kobiet i mężczyzn.
Ciesz się odmiennym smakiem z korzyścią dla zdrowia!
Skład: płatki ziemniaczane, mąka amarantusowa, mąka z soczewicy (15%), inulina, sproszkowany brokuł (8%), sproszkowana dynia (7%), sproszkowany szpinak, emulgator: lecytyna słonecznikowa; syrop skrobiowy, olej słonecznikowy, papryka mielona, sproszkowana marchew, sól spożywcza, sproszkowany koper, sproszkowany czosnek, substancje przeciw zbrylające: ditlenek krzemu; ziele angielskie, kazeinian sodu, stabilizatory: fosforany potasu, polifosforany; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych oraz stearoilomleczan sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze do 25 ° C i przy wilgotności względnej powietrza <75%.