GALARETKA O SMAKU WIŚNI I GRANATU Z KOLAGENEM

Symbol: 195429
Dostępność: 0 szt.
Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.
Wysyłka w ciągu:24h
Cena przesyłki: 0
Inpost paczkomat:
0
Kurier:
10
kurier pobrabnie:
18
Cena: 127.80
Ilość w opakowaniu: 21 szt.
Brak towaru
Powiadomienie zostało aktywowane. Na podany adres e-mail[[EMAIL]] zostanie wysłana informacja, gdy produkt będzie dostępny w sklepie. Powiadom gdy produkt będzie dostępny
Wpisz swój e-mail:
Udostępnij:

Suplement diety, zawiera substancje słodzące

Kod: 195429  , 252 g (21 saszetek po 12 g)

image

 

 

Architekt Twojej młodości!

Galaretka o smaku wiśni i granatu z kolagenem Active Life

 

Bez GMO

Bez barwników

O soczystym owocowym smaku!

 

 

Wszyscy chcemy jak najdłużej być młodzi, piękni i zdrowi.

W pogoni za młodością wiele osób, szczególnie kobiety, jest gotowych praktycznie na wszystko na drogie zabiegi kosmetyczne, skalpel chirurga plastycznego...

Wszystkie te metody są jednak skierowane tylko na likwidację zewnętrznych objawów problemu wewnątrz nasz organizm jest taki jak wcześniej.

Czy można odmłodzić się nie tylko z zewnątrz, ale również od wewnątrz? Tak, jeśli będziemy regularnie dostarczać swojemu organizmowi kolagenu.

Teraz można to zrobić szybko i łatwo poznajcie galaretkę o smaku wiśni i granatu z kolagenem od TianDe!

 Galaretka zawiera naturalny hydrolizowany kolagen o wysokim stopniu przyswajalności, bo aż ponad 80%.

To materiał budulcowynaszego organizmu, uelastycznia stawy i sprawia, że skóra jest jędrna, a włosy piękne.

 

Produkt od TianDe nie zawiera GMO (organizmów modyfikowanych genetycznie), ani barwników.

Dzięki zawartości soku z granatu i wiśni galaretka ma soczysty przyjemny owocowy smak!

Bądźcie aktywni, zdrowi i młodzi razem z TianDe!

 

 

Czym jest kolagen i po co jest nam potrzebny?

 

Kolagen to białko, baza tkanki łącznej w całym organizmie (ścięgien, kości, tkanki chrzęstnej, skóry itd.), która zapewnia jej wytrzymałość i elastyczność.

 

Kolagen w organizmie

(w suchej masie)

 

- skóra 75%

(90% problemów ze skórą jest związanych z utratą kolagenu)

 

- ścięgna i mięśnie 85%

(niedobór kolagenu powoduje osłabienie ścięgien i mięśni)

 

- kości 80-90%

(kolagen pomaga przyswajać wapń, jego niedobór powoduje zwiększoną łamliwość kości)

 

- stawy (tkanka chrzęstna) 70%

(niedobór kolagenu powoduje rozpad tkanek stawu, artretyzm i in.)

 

- więzadła 70-80%

(od kolagenu zależy ich wytrzymałość)

 

- włosy i paznokcie

(są tworami naskórka kolagen wpływa na ich siłę i zdrowie)

 

- oczy

(kolagen to główna substancja tkanek rogówki i spojówki oka, zapobiegająca pogorszeniu wzroku i problemom z oczami)

 

- zęby

(kolagen to główna substancja tkanki dziąseł, pomaga zapobiegać problemom z dziąsłami i zębami)

 

- organy wewnętrzne

(kolagen to substancja wiążąca wszystkich komórek organizmu, pomaga utrzymać strukturę tkanek i funkcjonowanie organów wewnętrznych)

 

 

Aby zrozumieć, dlaczego kolagen jest tak ważny dla organizmu, trzeba szczegółowo omówić, czym jest.

 

Kolagen to białko, które stanowi bazę tkanki łącznej wszystkich organów. Skóra i kości, więzadła i ścięgna, tkanka chrzęstna, organy wewnętrzne prawie wszystko w organizmie człowieka składa się z tkanki łącznej.

Macierz (substancja międzykomórkowa), w której pływakomórka jest właśnie tkanką łączną.

Jest nazywana również tkanką włóknistą (od łacińskiego słowa fibra – „włókno), inaczej mówiąc to tkanka utworzona z włókien kolagenowych i elastyny.

 

Kolagen jest jednocześnie materiałem budulcowym, jak i klejem, który formuje wszystkie komórki organizmu. Kolagen:

- jest bazą tkanki łącznej, a łącząc ze sobą komórki tworzy szkielet całego organizmu;

- zapobiega rozerwaniu i uszkodzeniu tkanek przy wysiłku. To właśnie od tego, jak mocne są włókna kolagenowe, zależy wytrzymałość więzadeł, mięśni, ścięgien i kości;

- wpływa na gładkość i jędrność skóry, brak zmarszczek. Około 90% problemów ze skórą związanych jest z utratą kolagenu;

- jest główną substancją w tkankach rogówki i spojówki oka. Jego dostateczna ilość pomaga zapobiegać pogorszeniu wzroku i innym problemom z oczami.

 

Włosy i paznokcie są tworami naskórka, dlatego kolagen pozytywnie wpływa również na ich siłę i zdrowie.

 

Wraz z wiekiem organizm traci zdolność do samodzielnej produkcji kolagenu od około 30 roku życia jego produkcja spada i stopniowo zanika.

Zaburzenie procesu syntezy kolagenu jest przyczyną wielu dolegliwości. Organizm zaczyna się starzeć, a jego funkcje zostają zaburzone.

W konsekwencji obserwujemy ogólny spadek sił, stawy kostnieją, skóra staje się sucha i pojawiają się zmarszczki.

 

Jak wpływa kolagen na urodę i aktywność? Nad tą kwestią zastanowimy się dłużej.

 

Слайд 3

Kolagen i skóra: czy wieczna młodość jest możliwa?

 

Kolagen stanowi 75% suchej masy zewnętrznej warstwy skóry odpowiada za jej jędrność i elastyczność.

 

 





Jak powstają zmarszczki?

- Po 25 roku życia ilość kolagenu w skórze zaczyna spadać

- Wraz z wiekiem włókna kolagenowe ulegają zniekształceniu

- Macierz skóry staje się mniej zwarta

jędrność skóry zmniejsza się, skóra zaczyna wiotczeć

pojawia się siateczka drobnych i większych zmarszczek

 

20 lat

25 lat

30 lat

40 lat

50 lat

Po 50 roku życia

Szczyt produkcji kolagenu

Spadek produkcji kolagenu

Niedobór kolagenu

Utrata

1020%

kolagenu

Utrata

ponad 50%

kolagenu

Spadek kolagenu co najmniej 2% rocznie

 

 

 

Już wiecie, że kolagen stanowi 75% suchej masy zewnętrznej warstwy skóry. Włókna kolagenowe, będąc głównym składnikiem jej struktury, zapewniają zawartość komórek w substancji międzykomórkowej.

Pozwala to przy udziale kwasu hialuronowego zatrzymać wodę, a cieńszym i mniej trwałym włóknom elastyny utrzymać elastyczność skóry.

 

Największa produkcja kolagenu przypada na okres około 20 roku życia. Jak już mówiliśmy, wraz z wiekiem produkcja kolagenu i jego metabolizm spadają, powodując stopniowe niszczenie włókien kolagenowych w tkankach łącznych.

 

Po 20 roku życia następuje stopniowe zmniejszenie grubości skóry. Co roku zmniejsza się ona o 11,7% i już się nie regeneruje.

Około 30 roku życia kolagenu zaczyna brakować, a jego deficyt można zobaczyć na skórze gołym okiem:

- utrata jędrności;

- wiotczenie;

- pogłębienie i zwiększenie liczby zmarszczek;

- zmiana koloru i struktury.

 

W wieku 40 lat kobieta traci już 10-20% kolagenu, a około 50 roku życia wskaźnik ten może wynosić ponad 50%.

Maksymalne zmniejszenie ilości kolagenu w skórze obserwuje się przez pierwsze 5 lat od momentu nastąpienia menopauzy, gdyż jednocześnie pojawia się deficyt estrogenu.

W ostatnim okresie skóra co roku traci co najmniej 2% kolagenu.

 

Z czasem komórki skóry stają się mniej aktywne, a siatka kolagenowa, która zapewnia gęstość i odpowiada za strukturę skóry, ulega zniszczeniu.

Skóra odwadnia się i staje się cieńsza, zaczynają pojawiać się pierwsze zmarszczki na początku drobne, a później coraz głębsze.

 

Nie należy oczekiwać cudów: nie można w pełni zatrzymać utraty kolagenu, starzenie to naturalny proces, którego niestety nie można uniknąć.

Można go jednak spowolnić i sprawić, że skóra wizualnie będzie wyglądać o wiele młodziej.

 

Badania kliniczne wykazały, że regularne stosowanie hydrolizowanego kolagenu może poprawić strukturę skóry:

rozpad kolagenu w jej warstwach głębokich spada, jednocześnie zwiększa się gęstość warstwy kolagenowej oraz jędrność skóry.

Spożywanie kolagenu z pożywieniem sprawi, że Twoja skóra będzie jędrna i świeża, spowolni nieuchronny proces starzenia i pozytywnie wpłynie na ogólne samopoczucie.

 

 

 

Kolagen i stawy: aktywność na długie lata

 

Kolagen stanowi 70% suchej masy tkanki chrzęstnej odpowiada za jej strukturę i wytrzymałość.

 

 

Jak zużywają sięstawy?

- Poziom kolagenu spada

- następuje utrata sprężystości tkanki chrzęstnej

- tkanka chrzęstna staje się cieńsza i już nie może chronić powierzchni stawów

- stawy pocierają się o siebie, powodując uczucie bólu

- zostają zaburzone funkcje stawów.

 

 

Włókna kolagenowe stanowią 70% suchej masy tkanki chrzęstnej i odpowiadają za jej strukturę i wytrzymałość.

Sprawdźmy, jak to się dzieje.

 

Wszystkie ruchy wykonywane przez ciało (skręty, obroty, zgięcia i wyprostowanie) wiążą się z pracą stawów.

Tam, gdzie następują te ruchy, znajdują się właśnie stawy (bez wnikania we wszystkie szczegóły anatomii, o wielu z nich możemy nawet nie wiedzieć).

Każdy staw ma:

- powierzchnie stawowe pokryte tkanką chrzęstną;

- błonę maziową;

- przestrzeń i torebkę stawową, w której znajduje się maź stawowa niezbędna do smarowania tkanki chrzęstnej (zmniejsza odkształcenie podczas ruchów).

Kolagen to główny składnik wszystkich wyżej wymienionych elementów stawu.

 

Tkanka chrzęstna podczas ruchów odgrywa rolę swego rodzaju sprężyny. Jeśli sprężyna ta jest wypełniona kolagenem, to działa prawidłowo.

Wraz z wiekiem tkanka chrzęstna ulega nieuchronnemu zużyciu, tkanka łączna staje się mniej sprężysta i wytrzymała. Sytuację mogą pogorszyć siłowerodzaje sportu.

Rezultatem zniekształcenia jest ból odczuwalny przy chodzeniu, a u osób starszych właściwie przy każdym ruchu. Najczęściej rozwija się choroba zwyrodnieniowa stawów, kręgosłupa i wiele innych chorób.

Chodzi o to, że tkanka chrzęstna jest bardzo cienka i już nie może chronić powierzchni stawowej kości stawów pocierają o siebie, powodując ból.

 

Już wiemy, że u młodych osób kolagen może się w naturalny sposób regenerować, ale z wiekiem proces ten przebiega coraz wolniej.

Trzeba dostarczać kolagen z zewnątrz.

Uzupełnianie zapasów kolagenu może zapobiegać zniszczeniu stawów.

Hydrolizowany kolagen stymuluje syntezę komórek tkanki chrzęstnej, może sprzyjać zmniejszeniu dyskomfortu w stawach i poprawiać ich sprężystość.

 

 

 

Czynniki, które przyspieszają utratę kolagenu

 

·         Wolne rodniki niszczą kolagen w skórze i powodują jej wiotczenie. Ich produkcję zwiększa działanie słońca, szkodliwe używki, zanieczyszczenie środowiska, stres i nadmierny wysiłek fizyczny

·         Niedobór hormonów częste zjawisko podczas menopauzy

·         Problemy ze zdrowiem i leczenie, które utrudnia przyswajanie witamin i minerałów

 

Kosmetolodzy określają deficyt kolagenu poprzez zwyczajne uszczypnięcie skóry górnej powieki: jeśli skóra zostaje wygładzona z opóźnieniem, to należy zacząć działać.

 

Kosmetolodzy określają deficyt kolagenu poprzez zwyczajne uszczypnięcie skóry górnej powieki: jeśli skóra zostaje wygładzona z opóźnieniem, to należy zacząć działać.

Spadek produkcji kolagenu jest związany z procesami starzenia: zwalnia metabolizm substancji, procesy rozpadu kolagenu zaczynają przeważać nad jego syntezą.

Starzenie to jednak nie jedyna przyczyna.

 

Tak zwane wolne rodniki to prawdziwi zabójcymłodości. Substancje te zaczynają być produkowane już w młodym wieku.

rzyczyn jest wiele: działanie słońca, szkodliwe nawyki, zanieczyszczenie środowiska, stres i nadmierny wysiłek fizyczny.

 

Dość istotną rolę w tworzeniu kolagenu odgrywają również żeńskie i męskie hormony płciowe estrogen i testosteron.

Poziom testosteronu u mężczyzn zmniejsza się stopniowo. Pomaga to im dłużej zachować wytrzymałe kości, siłę mięśni i wyglądać zauważalnie młodziej niż ich rówieśnice.

U kobiet w okresie premenopauzy i menopauzy produkcja estrogenu spada gwałtownie, czyli kończy się produkcja kolagenu, co momentalnie odbija się na wyglądzie.

Z pomocą może przyjść hormonalna terapia zastępcza.

Kwestię jej zalecenia należy rozstrzygać u ginekologa i endokrynologa, wykonując pełną diagnostykę medyczną.

 

Oczywiście, wszystkie poważne problemy ze zdrowiem odbijają się na wszystkich układach organizmu, w tym również na produkcji kolagenu.

 

 

 

Budujemyurodę – „dostarczamylekkości ruchów!

 

Hydrolizowany kolagen to:

- AKTYWNOŚĆ I ELASTYCZNOŚĆ wspomaga stawy, więzadła i mięśnie

- URODA I MŁODOŚĆ dba o stan skóry, włosów i paznokci

- ZNAKOMITE SAMOPOCZUCIE - dobroczynnie oddziałuje na układ krążenia

 

Комментарии

Kolagen wpływa na wszystkie tkanki łączne organizmu: kości, tkankę chrzęstną, więzadła i ścięgna.

Sprzyja również dobremu samopoczuciu i przedłuża młodość, a skóra staje się bardziej elastyczna.

Dzięki jego działaniu spada masa ciała, zwiększa się energiczność, a stawy zachowują zdrowie.

Wzmacnia włosy i paznokcie oraz zmniejsza ich łamliwość.

 

Kolagen jest szczególnie ważny dla sportowców i ludzi, prowadzących aktywny tryb życia.

Nadmierny wysiłek fizyczny istotnie zwiększa znaczenie odpowiedniej ilości kolagenu w organizmie.

Jak działa kolagen z zewnątrz:

·         sprzyja wzmocnieniu kości, więzadeł i stawów;

·         obniża ryzyko wystąpienia urazów;

·         hamuje ubytek tkanki chrzęstnej;

·         sprawia, że więzadła, ścięgna i mięśnie są elastyczne.

 

Nawet, jeśli sport nie jest u Ciebie na pierwszym miejscu, to ruch tak czy inaczej jest obecny w naszym życiu każdego dnia.

Zadbaj o zdrowe stawy. Profilaktyka dziś pomoże zapobiec poważnym problemom w przyszłości.

 

 

 

Skład zawiera:

- naturalny hydrolizowany kolagen (wołowy) materiał budulcowyorganizmu, który daje elastyczność stawom, a włosom i skórze urodę i sprężystość;

- soki z granatu i wiśni zawierają dużo witaminy C, pomagają wzmocnić układ odporności, dobroczynnie wpływają na układ krążenia, stawy i mięśnie;

- pektynę – „sanitariusz organizmu, stabilizuje metabolizm substancji, oczyszcza organizm ze szkodliwych substancji.

 

Każda porcja (saszetka) zawiera 5,2 g hydrolizowanego kolagenu.

 

Zwykły kolagen jest praktycznie nieprzyswajalny, hydrolizowany zaś jest rozbityna niewielkie części i jest bardzo dobrze przyswajalny W PONAD 80%!

Witamina Сzawarta w soku z granatu i wiśni pomaga przyswajać kolagen maksymalnie skutecznie.

 

 

W galaretce o smaku wiśni i granatu z kolagenem od TianDe znajdują się same cenne składniki!

Głównym z nich jest oczywiście kolagen.

Przy czym nie ten zwykły, a hydrolizowany.

Zwykły kolagen jest praktycznie nieprzyswajalny, hydrolizowany zaś jest rozbityna niewielkie części i jest bardzo dobrze przyswajalny W PONAD 80%!

 

Pomysł dostarczania kolagenu do organizmu z zewnątrz nie jest nowy.

Narody wschodu dobrze wiedziały, że esencjonalny rosół ugotowany na mięsie z żyłami i kośćmi pomaga zachować młodą skórę i stawy.

Kazachowie gotują bulion z koniny, Rosjanie chołodeć, a Japończycy spożywają wywar z alg mających właściwości żelujące.

To bez wątpienia jest zdrowe i smaczne, ale kolagen w takiej postaci jest źle przyswajany.

Galaretka o smaku wiśni i granatu z kolagenem od TianDe zawiera właśnie hydrolizowany kolagen wołowy, który ma optymalny zbilansowany skład,

a Wy możecie być pewni, że podaruje Wam maksimum korzyści dla organizmu! Jest maksymalnie przyswajalny i ma optymalny skład.

 

Włókna kolagenu w organizmie pełnią szereg funkcji:

·         dzięki kolagenowi można utrzymać tkanki i ścięgna w dobrym stanie, zapewnić ich elastyczność i zapobiegać naderwaniu.

·         to materiał budulcowy, dzięki któremu regenerują się komórki tkanki łącznej, a skóra wygląda na młodą i zadbaną;

·         kolagen pomaga zatrzymać wodę w komórkach. To konieczne, aby zapobiec obwisaniu, powstawaniu zmarszczek i wiotczeniu skóry.

 

Soki z granatu i wiśni również pełnią ważną funkcję wzmacniają odporność, dobroczynnie wpływają na układ krążenia, stawy i mięśnie.

Granat zwiększa poziom hemoglobiny we krwi, poprawia trawienie, aktywizuje układ odporności organizmu.

Wiśnia to naturalny antyoksydant, który dobroczynnie wpływa na naczynia krwionośne i sprzyja wzmocnieniu mięśnia sercowego.

Ponadto soki z granatu i wiśni zawierają dużo witaminy С, która poprawia przyswajanie kolagenu.

Witamina C w każdej postaci jest tak samo ważna dla produkcji kolagenu jak aminokwasy cegiełki, z którego się składa.

 

Pektynato substancja pochodzenia roślinnego, która ma właściwości sklejające. Na czym polega jej zaleta? Przede wszystkim wspaniale stabilizuje metabolizm substancji.

Pektyna może obniżać zawartość cholesterolu we krwi i poprawia perystaltykę jelit.

Za jej najcenniejszą właściwość śmiało można uznać zdolność do oczyszczania organizmu z substancji szkodliwych (substancji radioaktywnych, pestycydów i jonów toksycznych metali).

To dlatego wielu specjalistów nazywa tę substancję sanitariuszem organizmu.

 

 

 

Dlaczego właśnie hydrolizowany kolagen?

Zwiększona przyswajalność!

 

 

Główny składnik galaretki o smaku wiśni i granatu z kolagenem od TianDe to hydrolizowany kolagen wołowy.

Dlaczego to właśnie on jest najbardziej skuteczny?

Sprawdźmy!

 

Istnieją dwa rodzaje pozyskiwania kolagenu od zwierząt i z mórz. Funkcje pełnią jednakowe oba są dobrze przyswajane przez organizm, ale uzyskanie morskiego kolagenu jest o wiele trudniejszym i droższym procesem, a zatem jego regularne spożywanie byłoby dość kosztowne.

 

Rodzaje kolagenu można podzielić na:

1) naturalny kolagen. Jest to kolagen, który znajduje się w zwierzęcej skórze, tkance chrzęstnej i więzadłach, kościach, czyli w minimalnie przetworzonych potrawach (gotowany/pieczony kurczak, żeberka).

 

Warto podkreślić, że im bardziej naturalna jest postać kolagenu, tym jest mniej skuteczna. Organizm musi wykonać olbrzymi wysiłek, aby rozerwać mocne wiązania między cząsteczkami, strawić i przyswoić taki kolagen. Przy chorobach układu pokarmowego, niedoborze enzymów i innych problemach z trawieniem naturalny kolagen praktycznie w ogóle nie jest przyswajany;

 

2) żelatyna. Powstaje przy zerwaniu wiązań kolagenowych w wyniku obróbki termicznej kości, chrząstek i in., a zatem składa się z drobniejszych łańcuchów aminokwasów.

 

Do tej łatwiej przyswajalnej przez organizm postaci można zaliczyć np. żelatynę sklepową, chołodeć, esencjonalny rosół. 

Przy problemach z żołądkiem taki kolagen najprawdopodobniej również nie będzie zbyt dobrze przyswajany.

Dodatkowo, przy jego nadmiernym spożyciu (w takiej ilości, w jakiej może on dostarczyć organizmowi korzyści) mogą nawet pojawić się problemy z przewodem pokarmowym.

 

Jeszcze jedna kwestia. Jak często jecie chołodeć? Na pewno tylko od święta?

To nie wystarczy, aby uzupełnić niedobór kolagenu, szczególnie, jeśli ma to spełnić określone zadania wzmocnić więzadła, zregenerować tkankę chrzęstną itd.

 

Często do tej postaci kolagenu zalicza się marmoladę, żelki... Pomyśl: ile zawierają kolagenu? Bardzo, bardzo mało, a większą część stanowi cukier, barwniki i pozostałe szkodliwe składniki;

 

3) hydrolizowany kolagen. Słusznie jest uznawany za najlepiej przyswajalny przez organizm postać kolagenu.

Specjalna technologia pomaga rozszczepić włókna kolagenowe na drobne elementy.

Kolejnym plusem jest to, że podczas produkcji wszystkie zbędne składniki są usuwane i organizm otrzymuje na talerzutylko zdrowy, łatwo przyswajalny kolagen.

Organizm nie musi dokładać starań, aby strawić taki kolagen po prostu uzupełnia zapasy tego ważnego białka.

 

 

 

Witamina C – „przewodnikdo jędrnej skóry i elastycznych stawów!

 

- Zapewnia produkcję kolagenu w organizmie.

- Pomaga przyswajać kolagen maksymalnie skutecznie.

 

Soki z wiśni i granatu to źródło witaminy C

 

 

Witamina C ma długą i interesującą historię. W Edynburgu w XVIII wieku student medycyny odkrył, że owoce cytrusowe skutecznie leczą szkorbut chorobę marynarzy i skazańców.

Dopiero po upływie dwóch stuleci uczeni odkryli, że substancją leczącą tę dolegliwą chorobę jest kwas askorbinowy, czyli witamina C.

Udało się ją wyprodukować dopiero w 1928 roku z soku z cytryny tak pojawił się wszystkim znany kwas askorbinowy w tabletkach.

 

O korzystnych właściwościach witaminy C można opowiadać bez końca. My jednak skupimy się na jednej jej ważnej właściwości.

Witamina C to podstawowy składnik pomagający organizmowi produkować własny kolagen, a przy dostarczaniu z zewnątrz skutecznie go przyswajać!

Dzięki temu skóra przez długi czas pozostaje jędrna, włosy lśniące, a stawy elastyczne.

 

Specjaliści korporacji TianDe przy opracowywaniu galaretki o smaku wiśni i granatu z kolagenem zadbali o to, aby produkt był maksymalnie skuteczny!

W recepturze uwzględniono witaminę C, która znajduje się w dużej ilości w soku z granatu i wiśni.

Aby skutecznie uzupełnić zapasy kolagenu, nie trzeba przyjmować tabletek z witaminą C. Kolagen i witamina C, która odpowiada za jego przyswajanie, znajdują się w jednej saszetce!

 

 

Dieta kolagenowa:

co jeść, aby przywrócić młodość?

 

Witaminy i mikroelementy, które sprzyjają produkcji kolagenu

 

WITAMINA С koktajle proteinowe, kiwi, cytrusy, jagody, czarna porzeczka i inne owoce.

MIEDŹ kasze, rośliny strączkowe oraz ślimaki, ostrygi, małże.

SIARKA lodowy koktajl proteinowy z kolagenem,żółtko jaja.

CYNK kompleks funkcjonalny Piaoliang, kiełki pszenicy, drożdże.

KRZEM kasza gryczano-amarantusowa z grzybami shiitake, buraki i inne czerwone warzywa.

KWASY TŁUSZCZOWE omega-3, -6 i -9 kompleks funkcjonalny Złoty amarantus, łosoś i inne tłuste ryby.

LUTEINA zupa kremowa z brokułem, dynią i soczewicą, szpinak, kapusta, sałata i inna zielenina.

ŻELAZO koktajle proteinowe,chude mięso, ozory, wątroba, zielone jabłka, produkty pełnoziarniste.

 

+ GALARETKA O SMAKU WIŚNI I GRANATU na bazie HYDROLIZOWANEGO KOLAGENU! Wystarczy zaledwie jedna saszetka dziennie!

 

 

Aby zbudować pełnowartościową cząsteczkę kolagenu, organizm potrzebuje aminokwasów, które powstają w wyniku rozszczepienia białek z pożywienia.

Jeśli brakuje choćby jednego aminokwasu egzogennego, proces tworzenia białek zostaje wstrzymany, a to odbija się na stanie skóry (staje się ona wiotka), włosów (pojawiają się rozdwojone końcówki) i paznokci (zaczynają się rozdwajać i łamać).

 

Stymulowanie produkcji kolagenu i przedłużanie młodości skóry to marzenie kosmetologów.

Podobne działanie ma witamina C i inne antyoksydanty, a także peptydy i wiele wyciągów roślinnych.

 

Aby stymulować produkcję kolagenu, uwzględnij w swojej diecie produkty, które zawierają

WITAMINĘ C. Omówiliśmy już ją szczegółowo. Aby dodatkowo uzupełnić jej zapasy w organizmie, uwzględnij w swojej diecie koktajle białkowe Mix Protein Shake od TianDe.

Koktajle zawierają 100% zalecanej dawki dobowej witaminy C. Dużo kwasu askorbinowego zawierają również kiwi, cytrusy, jagody, czarna porzeczka i inne owoce.

 

MIEDŹ kasze, rośliny strączkowe oraz ślimaki, ostrygi, małże.

 

SIARKA żółtko jaja. Źródłem siarki organicznej jest koktajl białkowy Ice-Cream Mix Protein Shake od TianDe.

 

CYNK kiełki pszenicy, drożdże. Ten mikroelement młodości i urody znajduje się w kompleksie funkcjonalnym Piaoliang.

 

KRZEM buraki i inne czerwone warzywa. Źródłem krzemu jest również kasza gryczano-amarantusowa z grzybami shiitake od TianDe.

 

KWASY TŁUSZCZOWE omega-3, -6 i -9 łosoś i inne tłuste ryby. Źródłem kwasów tłuszczowych jest kompleks funkcjonalny Piaoliang.

 

LUTEINA szpinak, kapusta, sałata i inna zielenina oraz zupa kremowa z brokułem, dynią i soczewicą.

 

ŻELAZO chude mięso, ozory, wątroba, zielone jabłka, produkty pełnoziarniste. Źródłem tego ważnego mikroelementu są koktajle białkowe Mix Protein Shake od TianDe.

 

Zbilansowana dieta jest bardzo ważna dla pozyskiwania mikro- i makroelementów, witamin i kolagenu.

Współczesny tryb życia i jakość produktów nie pozwalają jednak na zapewnienie organizmowi niezbędnej ilości tych cennych substancji.

 

W asortymencie korporacji TianDe znajduje się cała linia produktów do racjonalnego odżywiania koktajle białkowe Mix Protein Shake,

kasza gryczano-amarantusowa z grzybami shiitake, zupa kremowa z brokułem, dynią i soczewicą, które pomagają dostarczać organizmowi tych ważnych składników.

Teraz specjaliści korporacji opracowali lekki i wygodny sposób na to, aby dostarczać kolagenu i wspomóc organizm galaretkę o smaku wiśni i granatu z kolagenem Active Life.

 

Wystarczy zaledwie jedna saszetka dziennie, aby uzupełnić zapasy kolagenu! Bądźcie aktywni, zdrowi i młodzi razem z TianDe!

 

 

 


 



















Promocje

PDF DocumentAktualne promocje jesień 

Producenci

Sklep internetowy na oprogramowaniu Sky-Shop.pl SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni